Nejoblíbenější druhy

-Dort s vaječným likérem
(kakaový korpus,potřený marmeládou,vrstva krému s vaječným likérem,vrstva šlehačky smíchané s kysanou smetanou)Vrstvy se opakují podle velikosti dortu.

-Dort s čokoládovým krémem
(kakaový nebo oříškový korpus potřený marmeládou popřípadě višňovou šťávou smíchanou s rumem,čokoládový krém s rozpuštěnou 50% čokoládou,vrstva šlehačky)Vrstvy se opakují podle velikosti dortu.

-Dort s tvarohovým krémem(dětský dort)
(Kakaový nebo vanilkový korpus potřený dom. jahodovou marmeládou s krémem z tvarohu, másla,smetany,sušeného mléka)Vrstvy se opakují podle velikosti dortu.

-Dort na způsob Tiramisu
(Vanilkový piškotový korpus,potřený kávou smíchanou se smetanou,Amaretto likérem,popř. whisky creamem,vrstva krému z pomazánkového másla utřeného s cukrem a smetanou)Vrstvy se opakují podle velikosti dortu.

-Schwarzwaldský dort
(kakaový korpus potřený šťávou z višní smíchanou z rumem,višňovou marmeládou,višně v rumu,vrstva šlehačky)Vrstvy se opakují podle velikosti dortu.

-Dort na způsob Medovníku
(upečené medové pláty,potřené kávou smíchanou se smetanou,potřené krémem z másla,salka a sušeného mléka)Vrstvy se opakují podle velikosti dortu.

-Kokosovo-čokoládový dort
(kakaový korpus slabě potřený marmeládou s čokoládovým krémem s 50% čokoládou,vrstva rafaela [rozmixovaná kokosová moučka,piškoty,máslo,kokosové mléko,bílý rum,sušené mléko])Vrstvy se opakují podle velikosti dortu.

-Dort s karamelovým krémem
(kakaový nebo vanilkový korpus,potřený marmeládou nebo nugátovou vrstvou s krémem z salkového karamelu a másla)

-Potahové
>mléčný marcipán
>White Icing a jiné cukrářské hmoty podle potřeby